نظام ارزشی و اخلاق حرفهای
انستیتو روانکاوی تهران بجز "بیانیه نظام ارزشی" که برای کار کنان و اعضای خویش قائل است دارای "منشور اخلاق حرفه ای" برای رفتار درمانگران خویش می باشد. این منشور شامل اصول عمومی برگرفته از نظام روانشناسی ، اخلاق حرفه ای ECPP (که انستیتو امضا کرده است)، اخلاق حرفه ای برگرفته از IPA و چند منبع دیگر است.
بیانیه نظام ارزشی انستیتو روانکاوی تهران
مقدمه: این بیانیه شامل عملکرد و رفتار تمامی كاركنان و اعضی داخلی انستیتو (هیئت علمی، دانشجویان و اعضی پیوسته) میباشد که محتوای آن برگرفته از تجربیات اعضاء هیئت علمی و در نظر گرفتن الگوهای دیگر انستیتوهای روانکاوی در سایر کشورها است.
متن بیانیه نظام ارزشی از اصول مرکزی زیر الهام گرفته و پیروی میکند:
در اینجا به منشور اخلاق حرفهای (که توسط سازمانهای داخل کشوری و بین المللی مرتبط با بهداشت روان توصیف شدهاند) که شاخصهای ارتباط حرفهای متخصصین با بیماران را قانونمند و اخلاقی میسازد، اشاره نشده است.
متن بیانیه نظام ارزشی
ما كاركنان و اعضی داخلی انستیتو متعهد میشویم که:
الف – وقتی روانکاو/ رواندرمانگرِ دانش پژوه و کاندید هستیم، سوپروایزر1 انفرادی او نیز نخواهیم بود.
ب - وقتی روانکاو/ رواندرمانگرِ دانش پژوه و کاندید هستیم، ممکن است مدرس کلاس آموزشی او نیز باشیم.
ج - به عنوان یک مرجع قدرت، از سوء استفاده از قدرت و از بین بردن اعتماد دانش پژوه و کاندید یا بیمار امتناع خواهم ورزید.
د - به عنوان روانکاو/ رواندرمانگرِ یک دانش پژوه یا کاندید خود را از وارد شدن در صحبت و بحث در کمیتههای آموزشی راجع به آن دانش پژوه و کاندید معذور خواهیم داشت .
10 - در خصوص رازداری:
الف- به عنوان سوپروایزر یک دانش پژوه و کاندید ملزم به همان راز داری نسبت به بیماران دانش پژوه و کاندید هستیم که خود دانش پژوه و کاندید ملزم به آن است. هدف این اصل طبیعتاً شامل ارزیابی بالینی دانش پژوه و کاندید و گزارش آن به کمیته پیشرفت نمیباشد.
ب- به خود این اجازه را نخواهیم داد که در مورد درمان شخصی دانش پژوه و کاندید یا در مورد
روانکاو/ رواندرمانگرِ او شروع به اظهار نظر کنیم؛ مگر آنکه خود دانش پژوه و کاندید درخواست کند که با ما اگر مدرس مشاور او در کمیته پیشرفت هستیم در مورد این موضوع مشورت نماییم.
ج- در خصوص رازداری اجرایی و اداری جلسات کمیتهها: تمامی بحثها و تصمیمات کمیتهها در انستیتو را محرمانه خواهیم دانست و از تقسیم آنها با دیگران خود داری خواهیم ورزید. تنها روابط عمومی انستیتو، مسئولیت اطلاع رسانی را در اختیار دارد.
11 - در خصوص عدم حمیت از آموزشهی تحلیلی غیراستاندارد
الف) اعضی هیئت علمی، مدرسین و كمیتههی انستیتو روانكاوی تهران موظف هستند موارد ذیل را در راستی عدم حمیت از آموزشهی تحلیلی غیراستاندارد رعیت كنند:
1. سوپرویژن انفرادی به افرادی كه دانش پژوه و کاندید انستیتو نیستند و در حال فراگیری روش تحلیلی در جاهی دیگر به صورت غیراستاندارد (غیر سه وجهی) هستند ارائه ندهند.
2. سوپرویژن انفرادی به دانش پژوهان و کاندیدهای انستیتو، خارج از سوپرویژنهی تعیین شده بری تجربه بالینی آنها ارائه ندهند.
ب) دانش پژوهان و کاندیدهای انستیتو روانكاوی تهران به موارد ذیل در راستی عدم حمیت از آموزشهای تحلیلی غیراستاندارد و همچنین هماهنگی با اهداف انستیتو بری احراز كیفیت بالی آموزش بری آنها توجه داشته باشند:
1. دانش پژوهان و کاندیدها آموزشهیی كه در انستیتو (آموزش در كلاسهی دوره، فوق دروس، در كمیته عموم و سیر كمیتهها) دریافت كردهاند را اجازه ندارند در خارج از انستیتو در حینی كه دانش پژوه یا کاندید انستیتو هستند آموزش دهند یا اجرا كنند-چرا كه لازمه چنین كاری، از نظر اخلاق حرفهی، تعلیم زیاد است كه با كارآموزی زیاد و یا فارغالتحصیل شدن امكانپذیر ميشود.
2. الزامی است که دانش پژوهان و کاندیدهای انستیتو این توصیه توصیه اكید آموزشی را رعایت فرمایند كه در خارج از انستیتو بیماران تحلیلی نبینند و سوپرویژن از فرد دیگری نگیرند، زیرا كه ازدیاد بی موقع تعداد بیماران تحلیلی و تعدد سوپرویزر باعث مخدوش شدن آنچه در انستیتو آموزش دیدهاند ميشود و سردرگمی آنها را در پی خواهد داشت. چنین رخدادی ميتواند كیفیت آموزش یشان در انستیتو را كاهش دهد، كه در نتیجه كاملاً مغیر با استانداردها و اهداف آموزشی در انستیتو است.
3. دانش پژوهان و کاندیدهایی كه به دلیل شریط مالی نیاز به كار و درآمد بیشتر دارند، ميتوانند بیماران دیگر خود را در انستیتو ببینند. انستیتو فضا و زمان بریشان فراهم خواهد كرد و در صورت امكان حتی بیمارانی را به آنها ارجاع خواهد داد. بری ین بیماران، دانش پژوه ميتواند در انستیتو سوپرویژن گروهی دریافت كند و در صورت لزوم از سوپرویزرهی انفرادی خود در انستیتو نیز در مورد آنها كمك بگیرد. لازم به یادآوری است كه ساعات كسب شده توسط ین گروه از بیماران دانش پژوه، به عنوان ساعات مورد نیاز بری كسب تجربه بالینی محسوب نخواهد شد.
4. واضح است كه میزان هماهنگی دانش پژوهان و کاندیدها با ین توصیههی آموزشی الزامی نشان دهنده میزان تعهد یشان نسبت به تعلیم خود در انستیتو ميباشد.
فردی که نقش نظارت بر کار درمانی (انترنی) توسط دانش پژوه و کاندید را دارد.
آدرس:
تهران – خیابان ولیعصر – بالاتر از سه راه زعفرانیه به سمت تجريش ، پلاک 3047 ساختمان فردوس - نبش كوچه کیارستمی طبقه ششم – واحد 35
ساعات کاری
شنبه تا پنجشنبه 9 الی 20
اطلاعات تماس
021-22728000
info@
psychoanalysis.ir
© Copyright Tehran Psychoanalytic Institute 2024
طراحی سایت : آرانا